Sjefen over alle sjefer Eyvind Hellstrøm

Se hvem jeg møtte her forleden!

Tirsdag formiddag satt jeg på mitt hjemmekontor og surfet på nettet. Jeg bor i ei lita gata litt utenfor Trondeheim by, og den pittelille hovedveien (en grusvei) er rett utenfor mitt hjemmekontor. Jeg titta tilfeldigvis ut av vinduet i det en bil kommer kjørende sakte forbi. Jeg måpte og tenkte «hva i alle dager gjør han her»! Det var ingen ringere enn min store helt og idol, en av de største sjefskokkene Norge noensinne har hatt Eyvind Hellstrøm. Jeg satt nusdujsa og ustelt, og så at han var på leting etter et bestemt hus. Jeg var ikke sen med å raske med meg kameraet mitt, og løp som en vill fjortis etter å få foreviget et bilde av min store helt.

Jeg tror jeg har fått med meg de fleste av hans programmer på Tv3, og jeg må si at jeg digger denne mannen. Liker måten han møter mennesker på (hjemmebesøkene), enkle og tydelig grenser, hans ærlighet (selv om den kan virke krass mang en gang- ofte nødvendig), og aller best den fantastiske maten han lager. Jeg har vel aldri trodd at Hellstrøm skulle kjøre forbi mitt ringe hjem på en stille tirsdag formiddag. hehe, her er bilder og minner foreviget:

Jeg synes det var veldig kjekt å møte sjefskokken irl. Han var sammen med et tv-team, og filmer en ny serie som vi alle kan glede oss til. Jeg fikk ikke lov til å publisere bildene jeg knipset mens de gjorde tv opptak, og fikk ikke lov til å fortelle hvor de filmer. Men, jeg fikk selvsagt publisere bilde av meg og Hellstrøm sammen. Er vi ikke flotte sammen? ;-D Gled dere til sendingen, det gjør i alle fall jeg.

 

 • For en opplevelse, kan godt skjønne at du grep kamera og slang deg ut i veien 🙂

  • Elin Larsen

   hihi, ja jeg ble ellevill av glede over å se denne mannen! 😀

 • Næææ så artig! *vill av begeistring* kjendis jo! 😀

  • Elin Larsen

   hehe, ja fantastisk å møte han irl! ;-D

 • Oi, så kjekt å treffe han, da! Vet ikke om jeg hadde turt å løpt etter med kamera, men haha, verdt å møte han vil jeg tro. Syns han virker som en meget dyktig og bra mann! 🙂

  • Elin Larsen

   hehehe, det skjønner jeg så godt. «Den som intet våger, intet vinner»! Har erfart at det ligger en sannhet i det 🙂

 • Lily

  Digger Hellstrøm! Ærlighet varer lengst – uten tvil 🙂 Syntes også det er så flott når mennesker dedikerer livet sitt til en bestemt ting, i Eyvinds tilfelle; mat og kokkekunst (og litt kjendiseri da, hehe).

  Når det er sagt, så passet dere veldig godt sammen 🙂

  • Elin Larsen

   hihi, takk Lily ;-D

 • Stemt! Ellers takk for sist. Har kommet godt igang med smoothies og rawkaker inspirert av deg!

  • Elin Larsen

   Tusen takk for stemmen Torild! Gøy å høre at kurset ga avkastning 🙂 Keep up the good work.

 • Hihi, så artig!!! 🙂

  • Elin Larsen

   Tjhi, ja veldig artig ;D

 • Hihi, så søte dere er! 🙂

  • Elin Larsen

   Ja, er vi ikke søte Marianne? hehe ;-D

 • Helt enig med deg, synes han har gjort en fantastisk jobb, spesielt med måten han har møtt folkene på når han har vært hjemme hos de. Han kan virke litt krass, men som du sier, antagelig ganske nødvendig :).
  Førjulsprogrammene var også veldig koselig, liker tanke på å ikke være nødt til å lage den tradisjonelle, ofte litt tørre ribba på julaften, men at man kan variere 🙂 Synes han viste sitt sanne-jeg i programmet med Anne-Cat, morsomt å se.
  Gleder meg til nye programmer 🙂

  • Elin Larsen

   Flott skrevet Ragnhild 😀

 • Svar: Elin: uff, det høres ikke godt ut 🙁 Jeg prøver også å akseptere hvordan ting er for meg, men det er neimen ikke så lett. ;P Etter å ha gått på kurs i Mindfullness skjønte jeg at jeg var mer frustert over helsen min enn jeg hadde våget å innrømme, og bare det å slippe taket i den frustrasjonen hjalp MYE for min del! Om jeg ikke blir «frisk» så er det greit det altså, men jeg MÅ jo bare klare å ta meg av babyen når han kommer 🙂 Så spørs det jo hva man legger i «frisk». For meg betyr det å klare å komme meg ut av senga og fungere tålelig greit uten at sykdommen tar overhånd.
  God bedring til deg, og jeg må jo bare berømme deg for hvor flink du er til å spise og leve sunt og harmonisk! <3

 • Så artig å møte på Hellstrøm da!! 😉 Jeg hadde nok IKKE vært like modig som deg..! 😉 ;P

  • Elin Larsen

   hehe, vinner intet hvis jeg ikke våger å prøve! Angrer ikke på at jeg forsøkte 😀

 • Helt herlige bilder av deg og Hellstrøm! Så kult du fikk møte helten din 🙂 Jeg er enig i at han er så fantastisk!!

  • Elin Larsen

   Kjempegøy- Hellstrøm er ikke hve som helst på matfronten i Norge!

 • Une

  Hehe, så gøy. Og litt artig at han er KLIN LIK på alle bildene, ett fotofjes liksom.

  • Elin Larsen

   Så sant. Jeg har tenkt på det samme 😉

 • Hurra! 😀 Liker han! 😀

  • Elin Larsen

   hehe, ja du er ikke alene om det!

 • Så morsomt at du fikk møte din store helt!:D

  • Elin Larsen

   Ja, det var et stort øyeblikk for meg Silje!