Salgssuksess av mine raw food kaker, og lansering av nytt økologisk hudpleieprodukt

I går kveld var jeg med på lanseringen av nytt norsk Ecocert hudpleieprodukt som for første gang blir solgt i en norsk butikk- nemlig Bodybar. Merket heter Way of living, og daglig leder er Bente Gätzschmann. Du finner bloggen hennes HER, og hjemmesiden for hudpleieproduktet Way of living HER.
Det var veldig interessant å høre Bente sin historie. For noen år siden ble hun svært bevisst på hva konvensjonelle hudpleieprodukter inneholdt. Det ble starten på noe nytt. Idag er hun en av de første i Norge som har sitt eget ecocerte hudpleieprodukt, og per idag er det kun Bodybar som har disse fantastiske produktene i sine butikkhyller i Norge! Vi har en grunn til å være stolt av å ha en slik butikk i Trondheim.
PS: Kakene på bildet øverst til venstre er mine 😉

Og nei folkens- jeg blir ikke sponset av hverken Bodybar eller Way of living. Jeg blir både glad og inspirert over å se mennesker som tror på sine produkt, tror på bærekraftig utvikling, og gir oss forbrukere muligheten til å velge. Ved å fokusere på at det finnes gode produkter, flotte butikker i byen vår, så blir jeg glad. Jeg blir oppløftet over å peke på, og bevisstgjøre de gode alternativene vi er omgitt av.

Bloggen til Bodybar finner du HER, og de har blant annet lagt ut bilder fra gårdsdagens lanseringfest. Ta en titt,  og se alle de flotte bildene.
Mitt absolutt favoritt hudpleie produkt er The Organic Pharmacy, som selges kun to steder i hele Norge- Gimle parfymeri og Bodybar. Jeg kjøpte både rensemelk, bodylotion, dag og nattkrem i fjor da jeg oppdaget at de solgte dette merket i Trondheim. Dagkremen er den beste jeg noensinne hittil har prøvd. Uansett hvor mye sunne fettsyrer jeg spiser i mitt daglige kosthold, så sliter jeg endel med tørr hud. Dagkremen Double Rose Ultra er en svært fet krem som passer min hud ypperlig 😀 Siden The Organic Pharamcy er ganske stiv i pris (men dryge produkter), og ikke er norsk, så vil jeg prøve Way of living (rimeligere i pris, og jeg ønsker å støtte norske produsenter). Da vil jeg fort finne ut om Way of living passer min hudtype.

Jeg var så heldig og bli spurt av Bodybar om jeg ville være med å supplere helheten på lanseringen av det norske hudpleieproduktet. Selge økologiske, helsebringende raw food kaker. Jeg tror på økologiske valg- tror på helheten (spise sunt, benytte gode hudpleieprodukter- like mye som husholdningsartikler).
Denne gangen laget jeg min Lime Avolade i glass istede for i kakeform. Ble det ikke lekkert og delikat? Virkelig stolt over å videreutvikle meg selv og mine produkter. Denne Avoladen blir alle forelsket i. Absolutt en av mine beste egenkomponerte raw food kaker/ snacks fram til nå. Gleder meg til fortsettelsen 😉

Jeg hadde en flott kveld igår. Folk ble overveldet over at en raw kake kunne smake så godt. Salget gikk unna, og jeg er strålende fornøyd. Jeg måtte til og med selge noen «glass» med avoladesnacks (noen som ville ha med seg mere hjem på kvelden etter først å ha smakt på Lime avoladen). Utrolig mange flotte mennesker, fine og inspirerende samtaler. Takk til alle som deltok, og gjorde kvelden uforglemmelig, og størst takk til alle dere som gir meg disse gode tilbakemeldingene. Sist men ikke minst- Takk til Bodybar som inviterte meg til lanseringsfesten.

Hjemmelaget raw sjokolademuffins- spekket av livsviktige Omega- 3 fettsyrer, antioksidanter og vitamin E og C som er et «must» for en fin og velgjørende hud. En slik liten muffins burde alle spise hver dag- da den er svært næringsrik og selvsagt helt naturlig.
Det er kjempegøy å vise mennesker at kaker kan være svært sunt. Vi er jo dessverre opplært til å tro at kaker er usunt- og det er det! Med de usunne og nedslående utvalgene som finnes i dagligvaren. Hvordan lage sunne kaker handler om å få opplæring i hvilke ingredienser en bør velge, hvor får en tak i de, og lære teknikkene rundt å lage raw kaker. En raw food kake er en genial måte å spise sunn og helsebringende «kose- mat» – med god samvittighet.

Her er jeg sammen mine lekre godiser- Lime avoladesnacks.
Har du lyst til å lære å lage helsebringende og sunne raw food kaker? Skriv en mail til meg, så jeg får lagt deg til mine nyhetsbrev- da vil du automatisk få beskjed så fort jeg arrangerer et nytt raw food kakekurs. Skriv til: elin@elinlarsen.net.

 

 • Så lekkert! 🙂 Både du og kakene 🙂 Stå på videre!!

  • Elin Larsen

   Tusen takk Therese 🙂

 • Oi oi så mye lekkert! kan tenkte meg det falt i smak ja! tenkte meg avgårde jeg og, men så kom det opp noe. Får bli neste gang! 😀

  • Elin Larsen

   Takk ^^

 • Å gurimalla så deilig det så ut!
  Har du delt oppskriften tidligere? Jeg lager ofte ting med avokado, men aldri prøvd meg på noe med lime!

  • Elin Larsen

   Ja, ser det ikke lekkert ut! 😉 Beklager så mye, men Lime Avoladesnacksen (oppskriften) er kun forbeholdt kursdaltakere.

 • Du er altså så flink, Elin! Skjønner godt at du selger kaker altså! Merker jeg kunne ønske du bodde på Østlandet sånn at jeg kunne tatt meg entur på kurs med deg! 🙂

  • Elin Larsen

   Tusen takk for rosende ord Linn. Kjempehyggelig å høre, og hvem vet- Kanskje jeg en dag har kurs sørpå 😉

 • Så fint bilde av deg!!
  Også så lekre kaker! Alt du får til altså!! Elsker at JA man kan og bør spise litt rå kake hver dag! Slikt liker jeg alltid ¨å lese og høre 🙂
  Ha en god dag Elin!

  • Elin Larsen

   Takk for det Ragnhild. Ha en like fin kveld 🙂

 • Spennende! Det må jeg sjekke ut! Her i gården er vi veldig opptatt av hva vi putter både i og utenpå kroppen!
  Nydelige bilder, nå fikk jeg jo IKKE lyst på kake ;P

  • Elin Larsen

   hihi ^^

 • Marianne

  Herlige kaker og herlige bilder 🙂
  Og veldig fint bilde av deg også !
  – så ut som spennende produkter ! Bra at det finnes ildsjeler ang hudpleie her også 🙂

  • Elin Larsen

   Takk Marianne for gode ord 🙂 Ja, ildsjeler er alltid en inspirasjon for meg!

 • Eva

  For et flott innlegg. Skal sjekke bloggen til hun som så sprekt har laget en ny og sunn hudpleieserie. Det så spennende ut. Og de kakene – mmmm – skjønner godt at folk kjøpte med seg hjem. Det ser jo bare sååååå lekkert ut. Min kjære fyller snart runde år, og da skal jeg prøve meg på et par av de oppskriftene du har lagt ut. Skal lage prøveeksemplar i påsken. Ha en fin kveld. Gleder meg til neste innlegg, du er så inspirerende. Leser alle innleggene. Eva 🙂

  • Elin Larsen

   Tusen takk for en veldig varm og hyggelig tilbakemelding. Virkelig inspirerende med slike kommentarer, og koslig og ha en slik trofast leser. Takk 🙂 Lykke til med prøveprosjektet.

 • Terese

  Åh, himmel og hav… Hva skal man si.. hjerte, smilefjes, smilefjes!

  • Elin Larsen

   hihi 😉

 • Heia Elin

  Takk for en magisk dag i går. Du har tatt noen nydelige biler, og maten var bare helt fantastisk! Du har en flott og inspirerende blogg og vi har nå delt den på Bodybars FB side:-)
  Du er hjertelig velkommen igjen, og håper vi får til å samarbeide mer fremover

  Varm klem fra meg

  • Elin Larsen

   Veldig hyggelig å høre Eva, og gleden er på min side. Slike opplevelser frister til gjentakelse, og du vet hvor du finner meg hvis det skulle være noe. Klem tilbake

 • De kakene du lager ser fantastisk gode ut. Du skulle hatt et spisested i byen, du – da skulle jeg kommet og smakt meg gjennom menyen 😉

  • Elin Larsen

   TAKK! 🙂

 • så hærlig godbitene så ut! du er bare knallbra!! 😀

  • Elin Larsen

   Takk 😀

 • Nina

  D så nydelig ut! Du r flink! Hvordan er d m å fryse ned raw kaker?

  • Elin Larsen

   Takk. Jeg har selv ikke prøvd å fryse kakene, men har fått flere tilbakemeldinger at det har gått bra.

 • Og jeg som ikke var helt i form til å smake på kakene dine. Kanskje byr det seg en anledning senere. Fantastisk flotte bilder. Delikat og lekkert.

  • Elin Larsen

   Tusen takk for den fine tilbakemeldingen Bente. Ønsker deg riktig god bedring.

 • si fra om du en gang skulle nærme deg sørlandet:) du jo er bare kjempeflink!!!

  • Elin Larsen

   Takk. Lover jeg skal blogge om det hvis jeg skal ha kurs sørpå.

 • WOW Elin, du er bare så flink!

  • Elin Larsen

   Takk, hyggelig å høre 🙂

 • Så spennende! Maten ser så frisk og hærlig ut 🙂 Og er det noe jeg liker å lese og lære om, så er det økologisk og dyrevennlig hudpleie 🙂 Takk for tips og mange fristende bilder! 😉
  (Du er så sinnsykt flink at det frister å melde meg på kurs, men desverre, holder på et krevende kurs for tiden..)

  • Elin Larsen

   Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding Carita 🙂 Lykke til med kurset ditt.

 • Dette så så friskt og godt ut! NAM! Stå på Elin! 🙂

  • Elin Larsen

   Tusen takk for det Tina. Riktig god påske til deg og din kjære.

 • Kanskje det er The Organic Pharmacy jeg skal prøve da, men syns serien var så dyr. Får ikke kjøpt den på eBay akkurat;)

  • Elin Larsen

   For min hud er den serien den beste jeg noensinne har prøvd ^^

 • Dessertene ser herlige ut! 🙂

  • Elin Larsen

   Hyggelig tilbakemelding, og takk for den.