Raw savoychips, og litt om å skape sin egen lykke

Raw grønnkålchips er ganske vanlig å lage som godis. Men jeg lagde chips av savoykål og likte det bedre. Smaken ble rundere og fikk en bedre aroma.  Framgangsmåten er den samme som grønnkål og den finner du HER.  I denne marinaden så er det lurt å tilsette litt næringsgjær for å få oste smak.

Savoykål er digg, og greit å spise som snacks, og det er veldig sunt i forhold til fritert potetgull som fåes kjøpt overalt. Lage eget godteri er enkelt å lære, og føles betryggende fordi jeg vet hva jeg spiser. Godteri som kjøpes på butikken har mye «ukjente» ingredienser og er behandlet på en slik måte som jeg tror kan være uheldig for kroppen. Jeg liker å VITE HVA JEG SPISER! :)


Grønt er skjønt som godis :D

Takknemlighet
Hver dag er jeg årvåken hva som er skjer i mine tanker, følelser, i mitt liv og ytre omstendigheter. Jeg liker å se livet mitt som en gave, og ikke som akk og ve. Det er alltid noe vakkert å lære i møte med andre. Lære å være fullt tilstede, kjenne livet som bobler inni meg og magien over å være akkurat meg- slik jeg er til enhver tid. Jeg er vakker, slik du er min venn. I dag da jeg var på vei til byen, så sitter jeg i min verden og kjenner en fantastisk glede over å være meg! Ser rundt omkring på veien mens jeg kjører bil, og legger merke til det vakre og fargesterke løvet som ligger vilt omkring, vinden som løfter det opp og blåser det videre. Ser masse ulike mennesker, og ser skjønnheten uansett størrelse, farge, klær- de er unike fordi de er det mennesket som ingen andre er!

Mens jeg kjenner at jeg stråler av takknemlighet over at jeg er meg, og kvinnen i gata er hun, og hunden er akkurat den hunden-> så er livet vakkert,  fullkomment og det er fredfullt. Hvordan kan livet være så perfekt- for meg? En dag kommer jeg sikkert til å dele mere av min historie. Alt til sin tid. Men jeg vet at det er kun jeg som bestemmer og har makt til å skape min egen lykke. Jeg kan aldri forlange av andre at de skal skape den for meg, blant annet gjennom bekreftelser ol. Det er mine egne bekreftelser mot meg selv som er varig og som gir liv og fred. Jeg bestemmer over egne følelser og energier, så får naboen, venninner, og omgivelsene ta vare på sin egen skapelse av sitt liv. Vi har alle makt til å skape dagen slik vi vil den skal være. Alt som skal til er og ta 100% ansvar for sitt liv, og hvilke briller en velger å se verden igjennom!

Gjennom mine briller ser jeg skjønnheten i udyret ♥ ♥

 

Abraham Hicks
Var tidligere i dag sammen med to herlige, flotte jenter, og vi snakket om Abraham Hicks. Jeg elsker hva Abraham formidler, og hvordan mennesker kan endre måten å tenke på, som gjør at mange får det så mye bedre. Det å lære å tillate endringer, tillate å ha det godt er en skole i seg selv! Vil dele med deg noe som jeg finner meget vakkert. Anbefaler deg til å lytte til dette når du er helt alene, uten noe uro eller forstyrrelser rundt deg og vær i øyeblikket med budskapet! Enjoy.  Her er fra Abraham, se, lytt og kos deg :)

,

23 Responses to Raw savoychips, og litt om å skape sin egen lykke

 1. Hege 12 november, 2011 at 12:06 #

  Så herlig! takk for en kjempekoselig dag med dere<3

  • Elin Larsen 12 november, 2011 at 13:51 #

   Takk det samme Hege :) <3

 2. LovelyLiller.com 12 november, 2011 at 12:20 #

  Har ikke smakt savoichips,bare kale. Du har helt rett i at man skaper sin egen lykke. desverre og heldigvis er det en omverden som også kan spille inn om man lar den. Klem

  • Elin Larsen 12 november, 2011 at 13:53 #

   Viktig poeng! Noe som har hjulpet meg er å ha tillit til at omverden er slik den skal være, fordi da lever jeg mere i tillit- uansett hva som skjer! Ha en fin lørdag :)

 3. Silje Silje 12 november, 2011 at 23:28 #

  Elsker innleggene og de gode ordene dine Elin! <3 Skal se filmen i morgen.

  • Elin Larsen 12 november, 2011 at 23:47 #

   Takk for vakre ord <3 :) Fantastisk at vi inspirerer hverandre snille, søte Silje! <3 StOOOr nattaklem

 4. Marianne 13 november, 2011 at 11:51 #

  Takk for påminnelsen :-)
  Abraham Hicks er fantastisk, leste den ene boken for noen år siden, kan med fordeles leses og høres om og om igjen :-)

  Ønsker deg en god og glad søndag :-)

  • Elin Larsen 13 november, 2011 at 13:16 #

   Ja, bøkene er helt unike, og har lært meg en masse. Spesielt hvordan fokusere og få det jeg vil ha i mitt liv, og ikke det motsatte! Ta en vakker dag Marianne <3

 5. Christina - VeganVoff.com 13 november, 2011 at 19:22 #

  <3 (fine ord + chips:)

  • Elin Larsen 13 november, 2011 at 22:58 #

   Tusen takk Christina :)

 6. Birgitte, comeclean.no 13 november, 2011 at 19:44 #

  Takk for vakre og inspirerende ord : ) De skal jeg ta med meg inn i kommende uke ♥

  • Elin Larsen 13 november, 2011 at 22:59 #

   Vakkert og høre <3 Ha en fin uke med nye muligheter :)

 7. Solveig 13 november, 2011 at 20:34 #

  Har så lyst på sånn grønn snacks nå! Ikke det at jeg spiser sjelden potetgull og annet snacks, men dette så veldig godt ut! Må prøves :D

  • Elin Larsen 13 november, 2011 at 23:01 #

   Fønker godt i vanlig ovn :) Tørket savoychipsl likte sønnen min :D

 8. supermatforbarn 13 november, 2011 at 22:30 #

  Du imponerer stadig:-) Og inspirerer stadig :-)

  • Elin Larsen 13 november, 2011 at 23:07 #

   Takk :D

   • asta 14 november, 2011 at 11:29 #

    Ble inspirert så det ble kinakålchips til lørdagskosen på meg. Tørket den i ovnen og det ble sprøtt og godt :)

    • Elin Larsen 14 november, 2011 at 13:12 #

     Fint å høre :)

 9. Ragnhild 14 november, 2011 at 19:02 #

  Kunne ikke vært mer enig i dette! Alle har vi makt over våre egne liv! Det er lett å glemme, men når jeg husker det igjen, hjelper det enormt!
  Og også, helt enig i det at du vil vite hva som er i maten din :) Forstår ikke at mange tørr å legge sin egen helse i andres hender!

  • Elin Larsen 14 november, 2011 at 19:58 #

   Det er makt og skapende og ta ansvar for egne liv <3 :)

 10. Tuva 15 november, 2011 at 18:01 #

  Agh bloggen din er som en pause i hversagen

  • Elin Larsen 15 november, 2011 at 18:09 #

   Åhhh, takk for det skjønne du <3 :)

 11. Tuva 15 november, 2011 at 18:02 #

  Ahh unnskyld. ! Iphonen min er litt snål i dag:)

Legg igjen en kommentar