OM MEG

VELKOMMEN TIL ELINS MATBLOGG!

Jeg heter Elin, er 43 år gammel og bor på Møllenberg i Trondheim med kattene Hermine og Kvittupp.

Yrkesmessig er jeg elektriker, men på grunn av kroniske skuldersmerter som medførte operasjon måtte jeg slutte som trikker. Det ble starten på Elins Matblogg, da jeg er over middels glad i å lage mat, fotografere og blogge.

I dag arrangerer jeg matlagning- og mindfulnesskurs, blogger om mat, studerer og jobber som miljøarbeider på en institusjon. Altså, det er nok å henge fingrene i! 🙂

Jeg er også frilans matskribent og tar på meg kommersielle oppdrag. Matbloggen så sin spede begynnelse i 2011, og jeg hadde aldri forestilt meg at den skulle få så mange fantastiske og trofaste lesere. Jeg er så glad for hver eneste en av dere som følger meg! Tusen takk for alle kommentarer, positive tilbakemeldinger og heiarop. Det betyr masse for meg!

elin larsen profilbilde
OM MATBLOGGEN:

 

Bloggen byr på et bredt utvalg av oppskrifter. Fra enkel og god hverdagsmat, gourmetretter til kaker. Følg meg gjerne på Facebook, Instagram, Bloglovin og Twitter. Kommenter i kommetarfeltet om du har noen tilbakemeldinger eller spørsmål vedrørende oppskrifter eller send epost til elin@elinlarsen.net. Er du interessert i et samarbeid eller annonseplass, les her.