iHerb tips- glutenfrie og naturlige produkter

Jeg kommer med noen nye og nyttige iHerb tips mens vi ennå er i mars måned. Grunnen er at iHerb gir en god rabatt til alle førstegangskjøpere. Normalt får alle som handler på iHerb 5$ rabatt på sitt første kjøp ved å benytte en rabattkode. Benytter du min rabatt kode SOG801 i mars, så får du hele 8$ rabatt på ditt første kjøp. Good deal!

All skrift som er farget er linker direkte knyttet til produktet. 

Bildet øverst til venstre: Zhena´s gypsy tea er koffeinfri, fair trade, økologisk te som inneholder hele 4 ulike smaker. Jeg likte alle smakene, men Fire Light Chai ble min favoritt. Kjekk boks, som er enkel å stable i kjøkkenskap, samt at en har for alle og enhver når det gjelder smaker.

Bildet i midten: Alba Aloe mint shave inneholder sertifiserte økologiske og 100%  vegetar ingredienser, parabenfri, og den lukter fantastisk friskt. Dagens valuta koster: 26 kr.  Toms of maine deodorant holder det den lover- 24 timer virkning! For kort tid siden testet Grønn Hverdag norske deodoranter, og den undersøkelsen var nedslående. Fordi de aller fleste deodoranter inneholder skadelige stoffer, og denne deodoranten er fri for disse skadelige ingrediensene. Samtidig som den lukter fresht (for de som liker lemongrass). Dagens valuta koster deodoranten 32 kr.

Bildet til høyre: Peanut flour er glutenfritt, lite fett og inneholder mye protein. Smaker kjempegodt til de matrettene der du vil ha penøttsmak. Jeg har blandt annet brukt peanøttmel i hjemmelagde raw sjokolader. Virkelig NAM, og anbefales for de som liker å eksperimentere på kjøkkenet, eller kommer til å delta på kurs hos meg!

Sist men ikke mint (bildet nederst): Lundberg Brown Rice Spaghetti er 100% glutenfritt, og helt ærlig så smaker denne spaghettien bedre enn vanlig gluten pasta. Det er min mening, og da er det ekstra hyggelig at denne spaghettien er økologisk, glutenfri og er laget av brun ris (næringsrikt). Utifra dagens valuta koster spaghettien 18 kr- husk dette er økologisk og glutenfritt!

Det er gøy å handle på iHerb, fordi det finnes uendelig mye og flotte alternativer til de som ønsker å spise økologisk og som sliter med allergier,  er veldig bevisst sitt kosthold, eller vil at kosmetikk og husholdningsprodukter skal inneholde naturlige ingredienser.

Benytter du koden SOG801 så får du 8$ rabatt på ditt første kjøp hos iHerb. Hvis du tror at du ikke sparer penger, så kan jeg love deg at her kan du spare mange tusen hvert år ved å handle til iHerb. Holder du deg til 200 kroners grensen, og ikke overstiger 1814 gram, så sparer du mye penger. Er du interressert å vite mere, så trykk HER. Jeg har laget en guide som forklarer enkelt hva du bør tenke på. Når du først har handlet hos iHerb, så blir du «hektet». Du ser selv hvor mye penger du kan spare, samtidig som iHerb har et bredt vareutvalg som er allergivennlig og økologisk. iHerb sine priser er 1/3 – 1/4 av prisen av like og lignende produkter som selges i Norge- her sparer du penger.

 • Fine produkter dette ja 😀 Ha en kjempefin LØrdag Elin!

  • Elin Larsen

   Takk det samme Liller ^^

 • Kjempefine tips. Disse skal jeg ta med videre:-)

  • Elin Larsen

   🙂

 • oi, peanut flour, DET må testes ut! takk for tipset!

  • Elin Larsen

   Bare hyggelig 😀

 • Peanut flour er min absolutt favoritt!! Lager en peanutsaus som er helt utrolig god! Og så enkelt det er å bruke! 😀

  • Elin Larsen

   Har du lyst til å dele om peanøttsausen! Høres spennende ut Sigrid 🙂

 • Marianne

  Superfine tips, takk, teen hørtes nydelig ut 🙂

  Ha en finfin dag 🙂

  • Elin Larsen

   Jeg ønsker deg en fin saøndag Marianne 🙂

 • Michelle

  den pastaen må jeg prøve ut! Gud, jeg shopper så mye fra iherb, det er helt vilt! elsker den butikken. både vareutvalget og prisene 😀

  • Elin Larsen

   Det samme gjør jeg 😉

 • Elsker iHerb! <3 Blir nok litt mye når man heller handler på der enn på rema 1000… Sist jeg var på posten for å hente pakker kunne ikke damen i skranken dy seg lengre; hva ER det egentlig du driver med??? hehe 😉

  • Elin Larsen

   hihi, kjenner igjen den tonen. Postdama her sier «nå får du mat igjen» 😉

 • Tusen takk for at du la igjen en kommentar på min side!! ..og ikke minst for at jeg da oppdaget din helt FANTASTISKE blogg!!!! Dette var gøy!!! og for noen flotte bilder du har!!!! håper du får en superfin uke!!!!!

  • Elin Larsen

   Tusen takk for en veldig hyggelig kommentar. Ha en like flott uke du og Louise 🙂

 • Enig med deg angående pastaen altså! den er heeelt fantastisk 🙂

  • Elin Larsen

   NAM! 😉

 • Hei, hvor legger man inn kupongkoden inne hos iHerb når man er ferdig og vil betale?.. Jeg finner det virkelig ikke.. :p

  • Elin Larsen

   Mulig det ble gjort med engang du logget inn. I begynnelsen av bestilling kan det være lagt inn/ eller du kan legge inn selv (kommer an på om du logger deg inn med en kode fra feks meg. Gå tilbake tilbake til start ved bestilling, og se nøye om det ligger en kode en plass (kanskje du kan se det på web adr linjen). Beklager, vet at det er et ullent svar, men jeg har kun gjort en gang selv, og husker en venninne slet litt med det, men plutselig så fant hun ut av det. Lykke til 🙂