Makiruller med quinoa

Gårdagens lunch var kjapp å lage siden jeg hadde igjen litt quinoa fra dagen før. Maki er kjapt, enkelt og lage, og svært sunt! Jeg viser framgangmåte HER.
 Maki med avokado, ruccola, rød løk og quinoa. Serveres gjerne med Tamari. Jeg skivet opp litt fersk ingefær, men det kan bli i sterkeste laget for dem som ikke er vant med å spise den rå. Tips: kjøp ferdig syltet eller lage selv.Liker du Maki?

 • Nom nom! Maki! DET savner jeg! Lenge siden jeg spiste dette, forrige gang var laget med en bit død fisk inni…. Uff.. Har hatt lyst på sushi lenge nå, men har ikke somlet meg til å kjøpe nori-ark! *skrive ned på handlelisten* takk for å minne meg på det! 😀

  • Elin Larsen

   Det er digg 😉

 • Ingvild

  Maki er godt! Men har ikke spist det så mange ganger da.

  • Elin Larsen

   Enkelt å lage på travle hverdager, der en kan pakke inn mye næring i en rull! 😉

 • Hei Elin! Så fin blogg du har da:) Jeg skal følge med fra nå av, og blade meg tilbake i arkivet for deilige fristelser 🙂 God førjulstid!!

  • Elin Larsen

   Takk det samme 🙂 Hyggelig at du liker bloggen min.

 • Kødder du?? Dette var nesten ekkelt, at du postet dette nå, for jeg spiste dette for et par dager siden og har blogginnlegget om det klart. Æææ! Hehe. Og min inneholdt også avokado og salat! Ble litt satt ut jeg nå 🙂

  • Elin Larsen

   hehe, kødder ikke! Vi er antagelig godt «tunet» inn Silje! <3 Gleder meg til å se dine maki da 😉

 • Det så superfriskt og godt ut! Også ser det jo ganske imponerende ut i tillegg 😀

  • Elin Larsen

   Takk Marie 🙂

 • Ah, dette er så godt det! Makiruller er nok det jeg spiser oftest til lunsj/middag, iallefall noen ganger i uken. Får skikkelig cravings etter noriark, og da er det bare å spise 😉

  • Elin Larsen

   Det er lettvint mat, og veldig sunt 🙂

 • Ida

  Mmm, så godt det ser ut! Jeg har også et innlegg om maki klart, må bare få tatt bilder først, det er jo nær sagt umulig om vinteren når man bør i et hus som har litt manglende belysning, hehe. Jeg laget m in maki med spicy nøttepate, det er veldig godt!

  • Elin Larsen

   Ja, du sier noe der Ida.! Sliter skikkelig med lyset selv for tiden, og har kjøpt 3 halogenlys uten at det hjalp. Nå skal jeg gå til innkjøp av stativ og se om det kan hjelpe litt… Gleder meg til lysere dager 😀 Blir spennede å se oppskriften din- høres utrolig god ut! 😉

 • Så kjempedeilig ut! 😀

  • Elin Larsen

   Alltid godt med maki!

 • Marianne

  Maki er kjempegodt, beste fastfood 🙂

  Kjempelurt å bruke quinoa, aldri smakt med det da 🙂

  • Elin Larsen

   Ja, maki er i sannhet fastfood Marianne 😀 Quinoa er jo sunt, så hvorfor ikke tenkte jeg! 😉

 • Elsker maki! spesielt rå maki! 😀

  • Elin Larsen

   Yupp 😉

 • Oh hello! Nom nom!!!
  Lurer på en ting: Har du gjort noe for å få quinoaen til å bli «sticky», slik at den blir enkel å samle inni rullen og ikke «triller avgårde»?

  • Elin Larsen

   Nope. Den er vill og utemmet! ;-p

 • Oh, det ser helt nydelig ut! Maki er SÅ digg, og ikke minst enkelt! Får helt vann i munnen jeg! 😉

  • Elin Larsen

   hihi 😉

 • Eeelsker maki, og sushi generelt!=D
  Må bare takke for et koselig tebesøk! Det var skikkelig artig å møte deg ansikt til ansikt, og det er så spennende og morsomt å møte likesinnede!=) Håper vi kan gjenta det en annen gang=)

  • Elin Larsen

   Takk det samme Silje 🙂

 • Maki ser sinnsykt godt ut! Har siklet x antall ganger på Siljes sin, men suger til å lage det selv XD

  • Elin Larsen

   Godt og enkelt å lage 🙂