Julegavetips fra iHerb

Her er noen tips til julegaver, eller kanskje du selv vil unne deg noen gode produkter til jul. Når jeg handler på iHerb så synes jeg det er kjekt at jeg kan dele både positive og mindre gode produkter med dere lesere. Hvis du trykker på bildene så kommer du direkte til produktet på iHerb. Usikker på hvordan du shopper trygt og ukomplisert! Jeg har laget en fin guide og forklaring HER.
Jeg liker å shoppe på iHerb.
Weleda er annerkjent som trygge produkter. Økologiske ingredienser og parabenfrie. Jeg har tørr hud og sensitiv hud. Denne passer meg fint.

Ingen matvarer virker øyeblikkelig healende på min kropp, unntatt denne fantastiske raw manuka honningen. Hvis jeg har magesmerter av en eller annen grunn, tar jeg en liten teskje manuka, og ALLTID innen 1-2 minutter forsvinner smerten. Hvorfor vet jeg ikke, men denne honningen er et must hjemme hos meg. Prøvde det samme på min sønn en kveld da han hadde mageondt. Stian tok en liten skje manuka, og forbausende nok så forsvant smertene til han også etter noen minutter. Fikk klar beskjed at Manuka måtte jeg bestille til han.
Elsker merket Desert Essence Organics. Økologisk, parabenfri, 100% vegan, hvete & glutenfri, og aller best en fantastisk velduftende dusjsåpe.
Disse produktene er verdt hver eneste krone! Jeg elsker de friske, naturlige duftene, økologiske kremene og dusjsåpene.

Kjempe god som smakstilsetning til raw glasurer, toppings og sauser.

Ditt aller første kjøp på iHerb? Oppgi koden SOG801 og få 5$ rabatt


Jeg carobglasur i kaker er godt.
Anbefaler IKKE! Etter min smak var baren veldig tam og kjedelig på smak. Er derimot du en av dem som liker milde smaker er kanskje den midt i blinken for deg.
Parabenfri og god shave som gjør en behagelig jobb. Mykgjørende og velduftende til sart hud.
Til kaffe elskere som ikke ønsker å drikke koffein av ulike årsaker: dette er en god ersattter som er både koffein- og glutenfri. Fikk tipset av Siljesreise, og den smaker helt grei pulverkaffe.
Til te elskere: trykker du på bildet kommer du til Pukka te på iHerb, foretrekker du Yogi så trykk HER. Te er en fin gave å gi til venner. Alltid godt med en varm kosedrikk på kalde vinterkvelder.

Obs Obs! Husker du å velge din gratis prøve ved hver bestilling? Her er  noen av mine siste prøver, samt at jeg har fått tanntråd, et lite hefte om superfood og litt andre produkter som ikke er avbildet.
Når en handler på iHerb så kan du ved hver bestilling velge et gratis produkt du vil ha tilsendt. Du finner produktene på hovedsiden til iHerb øverst til høyre «Free Products». På bildet ser du blant annet 3 ulike lipbalms, greens og antioksidanttilskudd.

Håper dette ga deg noen gode tips enten som gaver eller til din egen husholdning. Lurt å bestille med engang i håp om at du skal få gaven fram til jul. Er du i tvil, så bestil DHL som frakt. Da er det garantert at pakken kommer fram til jul, men det blir noe dyrere.

 • Jeg har selv skapene måkkfulle av all slags hærlige Ihrb produkter 😀

  • Elin Larsen

   hihi 😉

 • Så mange fine ting fra Iherb 🙂 Sukk, merker godt kjøpekløen, er en stund siden jeg bestilte noe (er iallefall slik det føles XD )

  • Elin Larsen

   Alltid pakker som kommer til min adresse 😉

 • Takk for gode tips!
  Eneste julegaven jeg har kjøpt fra iherb i år er denne:
  link: http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Cut-Sifted-Licorice-Root-16-oz-453-g/30785?at=0
  Lakrisrot! Nyyyydelig som te 😀

  • Elin Larsen

   Den har jeg i hyllen, og skal prøve den som te. Kjøper alt mulig, men jeg vinner ikke å prøve alt med engang :p

 • Så masse gode tips, og fine bilder! Her var det noe for enhver smak:)

  SV: Takk, ja, den er ganske så «fiffig», haha, tenkte det kunne være lurt å bytte ut risen med noe litt sunnere- og det smaker like godt!:) Eneste er at de er litt hardere, de små puffede hirsekornene er mindre enn risen, så da putter man jo flere av dem i hver hirsetopp, så de blir litt mer kompakte, greit å vite før man tar en stor bit:D

  • Elin Larsen

   Takk for det 🙂 Ja, det er greit å vite. Inspirerende å lese hva alle bloggerne kommer på av geniale sunne erstatninger nå i julebaksten! 😉

 • Weehi, jeg elsker Iherb shopping også 🙂 Sitter å venter på en UPS mann som skal komme med stoor pakke til meg i dag, men han er så treig 😛
  Så kult at den honningen har så effekt på magen din! er veldig glad i ¨rå honning selv, men har aldri testen denne!

  • Elin Larsen

   Manuka er helt genial. Jeg har lest at Manuka honning går under betegnelsen» superfood», og det sies den er rik på gode enzymer. Kanskje derfor den funker så kjapt ved magesmerter… Vet ikke, og trenger saktens heller ikke å vite det. Det som er så bra er at manuka reagerer på min mage mye kjappere enn ibux og paraceat! 😉

 • Marianne

  Masse gode tips der 🙂

  Elsker Iherb, hva jeg snart ikke kjøper derfra…hehe..den butikken er englesendt 🙂

  ønsker deg en finfin start på uka 🙂

  • Elin Larsen

   Helt enig med deg Marianne 😀 Takk, og ha en vakker uke du også <3

 • Supert innlegg med masse gode produkter!
  Jeg skal skal selv bestille meg Manuka Honning og Dandy Blend når jeg drar tilbake til Manchester etter jul. Hørt utrolig mye bra om de, og jeg elsker kaffi så derfor må jeg jo gi Dandy Blend et forsøk=)
  Selv er jeg stor fan av Dessert Essens sine produkter! De lukter så utroooolig godt! Tror nesten jeg får en lett rus jeg, hehe!=P

  PS: Jeg er på juleferie i Trønderlag til en gang i februar, og lurer derfor på om du har noen tips til noe morsomt som skjer i Trondheim i løpet av den tiden? Det kan være kurs, foredrag osv.

  • Elin Larsen

   Vet ikke helt hva som skjer i Trøndelag for tiden, men jeg skal tipse deg hvis jeg hører noe. Men min venninne starter opp kurs i januar. Du kan lese mere om det på Facebook Nyt livet- lev drømmen ). Hun er et fantastisk inspirerende og godt menneske, så jeg anbefaler alle å ta et kurs hos henne 🙂

   • Takk for tipset!=)
    Tror nok kanskje jeg tar meg en tur dit når den offiselle åpninga kommer. Det hørtes veldig spennende ut. Jeg må spørre litt rundt når jeg har sjansen, siden jeg ikke er i bartbyen til vanlig=P

    • Elin Larsen

     Det er lurt så du vet hva du kan finne på. Ellers så var jeg på Trøndelag Teater og så Juleeventyr ikveld, og det var bra. I tilfelle du liker teater 🙂 Da sees vi på åpningen. Gleder meg <3

 • Så fin blogg! Denne skal jeg begynne å følge 🙂

  • Elin Larsen

   Alltid like hyggelig å høre det 🙂

 • hej

  vart på iherb hittar man lotus te? jag hittar det inte 🙁

  • Elin Larsen

   Hei. Dessverre så tror jeg ikke iHerb har Yogi lotus te, men du kan skrive mail til iHerb å spørre om de kan ta den inn! 🙂 De tar slike mailer på alvor og kan fort finne på å ta den inn i sortimentet. Fant to te sorter med lotus her: http://www.iherb.com/Search?kw=tea+lotus

   • tack, ska se på detta 😀

    • Elin Larsen

     Håper det kan hjelpe deg 🙂