iHerb tips- enkel shopping!

Nye shopping tips fra internettbutikken iHerb. Har du aldri handlet fra denne fantastiske, rimelige butikken! Jeg har laget en god forklaring til førstegangskjøpere HER. Klikk på linken, og les. Har du noen spørsmål så ikke nøl, men spør ivei. Jeg skal etter beste evne prøve å gi noen gode svar tilbake.

Lurer du hvorfor iHerb er så innmari populær:

 1. Svært rimelige produkter.
 2. Variert og bredt økologisk vareutvalg.
 3. Selger matvarer, godis, hud/- hår og husholdningsprodukter. Finner det meste her.
 4. Enkelt å handle hjemmefra, og iHerb er en trygg internettbutikk.
 5. Vinn- vinn situasjon. Benytter du min iHerb kode SOG801 på ditt første kjøp. Da får du 5$ rabatt, samtidig som jeg høster goder av ditt kjøp. Hvor kult er ikke det! 🙂
 6. Savner du noen produkter? Skriv til iHerb, og de tar kanskje inn dine favoritter (de lever av kundene sine, og yter god service).
 7. Når du først har handlet hos iHerb, slipper du å taste inn dine kreditt opplysninger for hver gang. Shopp ivei.
 8. Når du er kunde, får du din egen kode som du kan gi videre til dine venner. Slik får dine venner rabatt, og du hamstrer avslag på dine neste kjøp.
 9. På dine kjøp kan du plukke med deg et gratis produkt.
 10. Beste av alt- her kan du spare årlig mange tusen kroner! Porto er rimelig så lenge du ikke overstiger 1814g på vekten. Handler du alltid varer for under 200kr, da betaler du kun porto.

Økologiske kikerter er et «must» å ha tilgjengelig i mine kjøkkenskap (bilde til venstre). Det tar litt tid å lage kikerter (ligge i vann i ett døgn før koking). Derfor lager jeg alltid store porsjoner, og fryser porsjonsvis ferdigkokte kikerter. Slik unngår jeg å kjøpe ferdigkokte kikerter på butikken. Enkelt å ta opp fryste kikerter og hive i gryta som står å putrer. Rimelig, proteinrikt og godt. 453 g økologiske kikerter koster etter dagens kurs kr 23,24- (økologisk mat i Norge er meget kostbart). HER er et knallgodt middagstips.

Økologiske grønne linser passer ypperlig til fyll i vegetarburgere, salater etc. 453 g koster etter dagens valutakurs kr 15,47. Ikke noe å si på det!

Desert Essence serien er en av mine favoritter. Mild, velduftende og rimelig samt mange av produktene er økologisk. Denne friske håndsåpen som dufter grapefrukt er intet unntak (økologisk). Koster 36 kr, og du skal lete lenge for å finne en økologisk håndsåpe til den prisen i Norge!

Jeg har tidligere blogget om denne og denne Alba cream shave, men denne HER må prøves- så langt den beste. Lukter utrolig deilig papaya- og litt mango, og en føler seg fresh etter å ha tilbragt tid sammen med denne i dusjen ;-p

Økologisk kald presset linfrøolje er en god kilde til Omega-3 fettsyrer. Jeg kjøpte en diger flaske på iHerb som denne HER. Ønsker du en mindre flaske så finner du utvalget HER (følg med- her finnes også linfrøolje for dyr). Jeg er storforbruker av linfrøolje, minimum 1 ss hver dag i min daglige smoothie. Derfor falt valget på en stor flaske. Linfrolje har kort holdbarhetstid (etter den er åpnet), grunnet harskning.

Cacao Bliss er økologisk, vegansk, raw sjokolade og kokossmør. Hvis du har noen late dager, så er dette en grei erstatning i forhold til mitt hjemmelagde raw sjokoladepålegg (som jeg synes er mye bedre på smak og konsistens). Ble litt skuffet etter at jeg åpnet det- ble fort tørt. Cacao Blizz byr altså ikke på den myke, delikate «nugatti» følelsen. Derfor foretrekker jeg den hjemmelagde varianten, men dette er supert på latmannsdager. Kjempe digg på rykende varme pannekaker, ristet brød med et tynt lag honning (søte pålegget litt mer).

Håper du fant noen nyttige tips som du fikk lyst å prøve. Ønsker du flere tips! HER kan du lese om alle mine favoritter.

Vil avslutte med å takke til alle dere flotte lesere som har benyttet min iHerb kode. Igår kveld handlet jeg mange pakker (takket være at dere har brukt min kode).  Gårsdagens shopping og tips kommer jeg til å skrive om til høsten. Slik kan vi inspirere og hjelpe hverandre. Fantastisk! Dette var altså siste iHerb tips før sommerferien. Nye spennede favoritter kommer etter ferien- som du kan glede deg til.

 • som jeg vet at du vet er jeg storfan :* håper du har en fin dag elin. Du skal vite at du er i mine tanker mht helsa. *sender energi og varme*

  • Elin Larsen

   Ja- jeg vet du digger iHerb. Hvem gjør ikke det! ;-D Takk skal du ha- varmer godt <3

 • Iherb<3 jeg forstår faktisk ikke hvordan jeg overlevde i gamledager;) før jeg viste om denne herlige butikken. Nå er det nesten bare frukt og grønt jeg ikke handler der! Fantastisk!
  God kveld kjære Elin!

  • Elin Larsen

   God kveld til deg søte Ragnhild <3 Ja, det samme tenker jeg! En uvurdelig nettbutikk som vi er så heldige som vi kan shoppe fra 😀

 • Hallo:) etter tips fra deg har også jeg begynt å handle der. Kjempefornøyd med varene og prisene. Blir veldig glad når du tipser oss om varer:)

  • Elin Larsen

   Ja, iHerb er en fantastisk nettbutikk med rimelige priser og godt vareutvalg. Det kommer jevnlig nye tips på bloggen- så følg med!:D

 • Dette var godt oppsummert på hvorfor jeg handler på iHerb:) Hva skulle vi gjort uten?

  • Elin Larsen

   Ja, vi er meget heldige som har den nettbutikken Tonje 🙂

 • Bea

  Skjønner at det er fristende for mange å handle på iherb i og med at prisene er såpass lave, men med tanke på at du virker som en person som er opptatt av å ta vare på miljøet så synes du ikke at det er litt forurensende å handle så mye på iherb?

  • Elin Larsen

   Jeg er helt enig i den problemstillingen Bea. Men, for meg er det viktig å få spist mat som er bra for meg, så da velger jeg det framfor at jeg ikke får kjøpt slik mat!- Dessverre :/ Dette er og blir et dilemma, og fint at du tar det opp 🙂 Drømmen er at økologiske produkter skal bli rimelig i Norge, slik at jeg kan kjøpe lokale varer og støtte norske produsenter.

   • Bea

    Ja, jeg skjønner det men det er også viktig å huske på at hvis økologiske produkter skal bli billigere å kjøpe og også mer utbredt i Norge, så forutsetter det jo også at folk støtter opp og kjøper og ikke bare handler fra utlandet.

    • Elin Larsen

     Helt enig Bea. Derfor skriver jeg iblant at det er viktig at vi støtter norske økologiske varer- så lenge vi har økonomi til det 🙂

 • Jeg elsker iHerb!
  Om jeg ikke tar helt feil kommer det en pakke i morgen 🙂

 • Helge

  Hei Elin, og takk for stadig gode tips.
  Har bestilt tidligere fra iherb og det funker som bare det 🙂
  Men jeg har glemt hvordan de reglene med moms og 200 kr var. Er det 200 kr inkl frakt eller 200 kr + frakt ?
  På forhånd takk.

  • Elin Larsen

   Hei Helge
   Det er kun varekjøp som gjelder- altså 200 kr ekskludert frakt.

 • Elsker Iherb!<3

  • Elin Larsen

   Me too!

 • Inger

  Hei. Blei så frustrert da to pk med vitaminer blei stoppet i tollen. Stoppet som legemidler, men dette er da ikke legemidler… C vitaminer i den ene pakken og d vit i de andre. Har fått tilsendt dette flere ganger før, men denne gangen var jeg max uheldig!

  • Elin Larsen

   Uff da… Kanskje det er tilsatt et nytt legemiddel i vitaminene! Eller at tollvesenet tar feil (som de iblant gjør).

 • Har du opplevd at din forsendele med helseprodukter har blitt stoppet i tollen og mottat den for noen av oss altfor kjente meldingen:

  SENDINGEN INNEHOLDER LEGEMIDDEL. DET KREVES TILLATELSE FRA LEGEMIDDELVERKET. SE VEDLEGGET.

  Og så ser man på vedlegget og leser videre:

  INNFØRSELRESTRIKSJONER LEGEMIDLER
  Det har ankommet en sending til deg som inneholder varer som klassifiseres som legemiddel. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å innføre legemiddel til privat bruk fra land utenfor EU/EØS området, uten egen tillatelse fra Legemiddelverket. Viser forøvrig til: http://www.legemiddelverket.no/. Se temaet Forbruker, menypunkt ”Innførsel av legemidler fra utlandet”.
  Sendingen vil bli returnert ved returfristens utløp hvis ikke vi hører nærmere fra deg.

  Vennlig hilsen
  Posten Norge AS

  Vel vi er flere som er enig i at dette må ta en slutt:

  Velkommen til vår sak! Vi er spent på å ha deg med, og håper du vil involvere deg og spre bevisstheten ved å invitere venner til å delta med å signere vår begjæring til Helse- og omsorgsdepartementet om en reform av legemiddelloven.

  http://www.causes.com/causes/806478-stopp-legemiddelverket-fra-a-diskriminere-oss

  https://www.facebook.com/groups/511048485595535/