Forfriskende tropisk smoothie

Her er min formiddagsdrikk som smakte yammi!


Alltid digg å starte dagen med en smoothie.

Jeg skal snart avgårde på trening- spinn & pump i 75 minutter. Det er en skikkelig god time der hele kroppen blir trent. Jeg trener minimun to dager i uken, men som oftest blir det 3-5 dager. Jeg får masse energi, blir i bedre humøret og det gir økt velvære.

Etter at jeg er ferdig på trening, så kommer ei venninne på besøk. Hun har dagens middag med- take away fra Sushi Bar i Trondheim. Elsker maten derfra- spesielt mangosausen som er fantastisk god.

Har du planer for i dag?

Følg meg!

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

4 Responses to Forfriskende tropisk smoothie

 1. Elin Fjærem 2 november, 2011 at 11:43 #

  du kunne ikke sendt meg oppskriften til den smoothien ?
  så hærlig ut !

  • Elin Larsen 2 november, 2011 at 17:11 #

   Jeg hiver oppi det jeg føler for, så eksakt oppskrift har jeg dessverre ikke! Ca 1/2 mango, en god bred skive fersk ananas, 1/2 ts maca, 1 ss Happy Delight, neve bladpersille og litt kokosvann. Blend og tilsett mer kokosvann for å få den rette konsistensen. Smak til, kanskje du vil ha mere mangosmak! Du vet best, og stol på at smaksansene dine veileder deg! Lykke til :)

 2. AKP Photography 5 november, 2011 at 23:27 #

  Hei tusen takk for fin kommentar på bloggen min 😀

  Den kaka så veldig god ut, men jeg er ikke så veldig glad i nøtter lengre siden de 3 typene nøtter jeg tåler må ligge i vann 8-12 timer før jeg kan spise dem å blir gummiaktige og ekle =/

  • Elin Larsen 6 november, 2011 at 00:08 #

   Etter bløtlegging så kan nøttenetørkes i dehydrator hvis det frister? Da blir de som ny 😀

Legg igjen en kommentar