Forfriskende tropisk smoothie

God ettermiddag. Håper du har det bra og har hatt en god og behagelig start på dagen. Her er min formiddagsdrikk, og den smakte forfriskende.


Godt å starte dagen med en smoothie.

Skal snart jeg på trening. Spinn & pump i 75 minutter. Det er en skikkelig god time der hele kroppen blir trent. Jeg trener minimun to dager i uken, men som oftest blir det 3-5 dager. Jeg får masse energi, blir i bedre humøret, det gir økt velvære, samtidig som jeg holder kroppen sterkere og friskere. Jeg har fibromylagi, og treningen minkene smertene.

Etter at jeg er ferdig på trening, så kommer ei god venninne på besøk. Hun har dagens middag med- take away fra Sushi Bar i Trondheim. Elsker maten derfra- spesielt mangosausen- fantastisk god.

Har du planer for dagen i dag?

4 Responses to Forfriskende tropisk smoothie

 1. Elin Fjærem 2 November, 2011 at 11:43 #

  du kunne ikke sendt meg oppskriften til den smoothien ?
  så hærlig ut !

  • Elin Larsen 2 November, 2011 at 17:11 #

   Jeg hiver oppi det jeg føler for, så eksakt oppskrift har jeg dessverre ikke! Ca 1/2 mango, en god bred skive fersk ananas, 1/2 ts maca, 1 ss Happy Delight, neve bladpersille og litt kokosvann. Blend og tilsett mer kokosvann for å få den rette konsistensen. Smak til, kanskje du vil ha mere mangosmak! Du vet best, og stol på at smaksansene dine veileder deg! Lykke til :)

 2. AKP Photography 5 November, 2011 at 23:27 #

  Hei tusen takk for fin kommentar på bloggen min :D

  Den kaka så veldig god ut, men jeg er ikke så veldig glad i nøtter lengre siden de 3 typene nøtter jeg tåler må ligge i vann 8-12 timer før jeg kan spise dem å blir gummiaktige og ekle =/

  • Elin Larsen 6 November, 2011 at 00:08 #

   Etter bløtlegging så kan nøttenetørkes i dehydrator hvis det frister? Da blir de som ny :D

Leave a Reply