Dagens deilige lunch!

Idag spiste jeg Riswraps til formiddagsmat. Det er veldig enkelt å lage, og ikke minst veldig godt. Slik gjør du: legg risark i varmt vann til de blir myke, og ha på ønsket fyll-> rull til wraps. Toppes med deilig sweet chillig saus. Nam nam 😉
Jeg elsker hjemmelaget chillisaus. Når jeg først lager, så dobler jeg oppskriften. Chillisaus holder seg bra i kjøleskapet en uke eller mer, og det smaker himla digg!

Tidligere kjøpte jeg chillisaus på dagligvaren, men det har det blitt slutt på. Den inneholder mye usunne ingredienser, og er full av sukker. Hjemmelaget chillisaus derimot er veldig sunn, og tryggheten er at en vet hva en spiser. Ikke noe e-stoffer, farge eller smakstilsetninger- her er rene sunne ingredienser som lager all den deilige smaken. Synes du den blir for strek, tilsett mere agave eller olje. Simple as that! 😉
Oppskriften på hjemmelaget sweet chillisaus finner du HER. Se den lekre fargen! 😉
Idag fylte jeg wrapsen med det jeg hadde i kjøleskapet: ruccola, rød løk, tomat og paprika. Et utrolig godt måltid. Har du ikke smakt dette, så prøv det. Knasende godt 😀

Hva spiste du til lunch idag?

 • Det så nydelig ut, så friske farger!<3 jeg sitter på kontoret og spiser en matbar, det er min lunsj i dag, blir en bedre middag sjø! ^^

  • Elin Larsen

   Det smaker utrolig godt Hege. Kose deg med matbaren og lunchpausen, og bon appetit senere idag 😉

 • MÅ lage meg sweet chilisaus. Fikk akutt bigtime cravings! Det er SÅ godt!

  • Elin Larsen

   Yum yum <3

 • Naam det så utrolig godt ut 😛 Det skal jeg prøve^^ Hvor fikk du tak i risarkene :)?

  • Elin Larsen

   Du får kjøpt risark på innvandringsbutikker. Lykke til, og kos deg 😉

 • Mmmmm det er det en stund siden sist jeg spiste! 😀 Så veldig godt ut da – og ikke minst friskt :*

  • Elin Larsen

   Som du beskriver-> slik smaker det 😀

 • NAM! Du er så inspirerende Elin! Dette så utrolig godt ut! Risark har jeg aldri sett før, så kanskje jeg skal stikke innom yndlings-innvandrer butikken like ved skolen og se om de har dem… Middagen i dag blir en stor grønn smoothie laget av hjertesalat, banan og best of greens-pulver! Klorofyll, kom til meg!! 😀

  • Elin Larsen

   Takk for en vakker tilbakemelding Sigrid <3 Kose deg med middagene og alt det grønne 🙂

 • Nam, nam! 😀
  Typen elsker chilisaus, så kanskje jeg skal prøve å lage dene til han ? 🙂

  • Elin Larsen

   Utrolig god og smakfull saus. Naturlig og ren, uten noen skjulte usunne ingredienser 😉 Du vet hva du spiser! Lykke til Kristine.

 • MmM, ser digg ut! Har faktsik aldri laget riswraps før, men det må prøves! Elsker jo alle andre typer wraps 🙂

  • Elin Larsen

   Enkelt å lage, og veldig godt 🙂

 • Liv

  Denne så utrolig god ut. Skal prøves snart!!

  • Elin Larsen

   Nyt det 😉

 • Marianne

  Elsker sweet chilisaus, det er utrolig godt på fiskekaker av alle ting 🙂

  Har aldri prøvd lage det selv, takk for fin oppskrift 🙂

  • Elin Larsen

   Har aldri hatt chillisaus på fiskekaker, så takk for tipset 😀 Lagde hjermmelagde fiskekaker alla Elin for noen uker siden. De ble supergode, men så glemte jeg å ta vare på min egenkomponerte oppskrift. Skal prøve meg igjen en dag, for de ble sannelig gode- med mye næring i 😉 Ha en fin fin kveld Marianne.

 • sv: prøvde afro i 2008. Det var gøy. 😀 Ja zumba er digg. Bruker å gå på det når jeg har tid. Du får ha en fin økt da 😀 Kleeem!

  • Elin Larsen

   Takke takk 🙂

 • Marianne

  Ja, prøv med et tynt lag på fiskekaker, kanskje du liker det ?

  Legg gjerne ut fiskekake-oppskriften din en gang det passer 🙂

  fin kveld til deg også 🙂

  • Elin Larsen

   Takk for tipset Marianne. Gleder meg til å prøve 😉

 • kryss

  Hvordan unngår du at rispapiret revner når det er blaut? Venter du til det tørker litt før du flytter det eller..? Har gitt det helt opp!

  • Elin Larsen

   Er enig i at det er ikke lett, og jeg har trent endel 😉 Jeg ruller wrapsen godt (fast), og opplever ikke at den da revner. Den blir klebrig når den tørker, så derfor sørger jeg for at ingenting kommer borti den når den tørker.

 • Å fyttikatta, det så hiiimla digg ut! 😀 Sausen også! Også så flotte bilder du har. Du er flink du 🙂

  • Elin Larsen

   Takk for gode tilbakemeldinger 🙂 Elsker å lage mat og knipse bilder <3

 • LEkkert 🙂

  HAr spist slike wraps ett par ganger, kjempe godt 🙂

  • Elin Larsen

   🙂

 • Jeg elsker vårruller, både stekte og ustekte!=D
  Jeg blir skremt når jeg leser på ingrediensene til vanlig chili saus. Første ingrediensen er sukker og den er proppet full av e-stoffer. Enig med deg, det smaker(og er best for kroppen) når man lager det selv!=)

  • Elin Larsen

   Så sant 🙂

 • Ser virkelig digg og yummy ut -_-
  Men her finnes det ikke rispapir 😛 Er ikke slike «innvandrer butikk» her omkring.

  • Elin Larsen

   Mulig de selger rispapir på litt større dagligvarer!

 • Scb

  Hei!:) har juicemaskin,hatt den et år ca.. Men nå har jeg blitt helt hekta på den igjen,og har eksprimentert med mange forskjellige juicer og elsker det!:) Men har fått en yndlings juice som er av Appelsin/mandarin,gulrot,pære,grønt eple,rødt eple,sitron,fersk annanas,også blender jeg inn litt frossen blåbær til slutt,blir ca et stort glass..er det dumt å drikke et sånn glass hver dag??,vil man legge på seg av det???er klar over at det er mye fruktsukker i det..og at de grønne juicene med grønnsaker er sunnere,men fått så dilla på denne!:)

  • Elin Larsen

   Hei Stefanie. Det er fint å høre at du får deg mye mye frukt og grønt i en juice. Om du legger på deg av det eller ikke kan ikke jeg svare på. Jeg liker å fokusere på at jeg spiser mye plantekost, og at det gleder på min kropp og psyke. Vegansk planekost er svært sunt og anbefalt av helsemyndighetene, ernæringseksperter og forskere verden over. Jeg oppfordrer at du kan glede og rose deg selv for at du får i deg mye sunne grønnsaker og frukt. Nyt juicen din, istede for og bekynre deg 🙂