4 års- jubileum og give away med SkarpeKniver

4 aars jubileum og give away

Jippi, den 21 mai i år feirer matbloggen 4 år. I den anledning er det en glede at SkarpeKniver feirer sammen med meg og alle dere fantastiske lesere av bloggen 🙂

Skarpe kniver gir bort et vakkert knivsett i høy kvalitet. Dette er et perfekt startsett, og gir deg de knivene du behøver:

 • 15cm Universalkniv
 • 18cm Grønnsakskniv (Santoku)
 • 21cm kokkekniv

Kanskje du blir den heldige vinner av knivsettet som har en verdi kr 1699,-

Knivsett skarpere kniver

Mye har skjedd disse 4 årene og jeg tenkte aldri at mat- og kakebloggen kom til å få så mange trofaste lesere, øke i popularitet og omfang. Jeg vil takke alle leserne, for alle heiaropene, kommentarene og tilbakemeldingene. Takk at du som leser bloggen bidrar til å skape matglede sammen med meg, og ekstra velkommen til nye lesere 🙂 Ikke minst vil jeg takke Stian, som er og blir min viktigste og beste kritiker!

Funfacts:

 • Du finner 524 oppskrifter på bloggen
 • Det er lagt igjen totalt 5 174 kommentarer
 • I snitt har bloggen 14 000 lesere som gir omlag 22 500 sidevisninger pr uke
 • Slagord: ”Matbloggen for matglade”
 • Alle bilder, oppskrifter med tekst er utarbeidet av meg, såfremt ikke annet kommer frem
 • Bloggen heter Elin Larsen, og jeg deler mat- og kakeoppskrifter som jeg lager hjemme både til hverdag og fest
 • Mitt andre slagord:” Mat for alle anledninger”, som neste punkt på listen etterlever
 • Allsidig og variert matblogg:
  • populære hverdagsretter
  • ukemenyer hver søndag
  • kjøttfri Mandag
  • rimelig, sunn og kjappe hverdagsmiddager
  • gourmetmat
  • fantastiske kaker både til hverdag og fest
   • Om ikke mange dagene er det 17. mai, og jeg vil derfor trekke frem at jeg vant kåringen av Norges beste 17.mai kake. Du kan lese om saken HER
  • deilig gjærbakst og eltefri bakst
  • mange vegetarretter
  • ypperlig treningsmat (proteinrikt med langsomme karbohydrater)
  • sunn snop og kakeoppskrifter
  • egen kategori ”Garnityr” (tilbehør til middag)
  • + mye annet

Hvorfor give away med SkarpeKniver?

Mitt viktigste kjøkkenverktøy er kokkekniven, som du kan lese om her. Jeg har laget mye mat med elendige kjøkkenkniver, og matgleden uteblir. Jeg mener at skal vi glede oss over matlagningen så må kniven/ knivene være solide, skarpe og av høy kvalitet.

La matlagningen gå som en drøm, og la ditt viktigste kjøkkenredskap- nemlig kokkekniven hjelpe deg slik at du kan stråle med de lekreste matretter. Delta i årets give away, og kanskje du er den heldige vinner av dette fantastiske knivsettet!

Give away knivsett Elin Larsen

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet hvorfor du ønsker/ eller bør vinne knivsettet fra SkarpeKniver

Om kvelden 21 mai 2015 kunngjøres vinneren både på bloggen, og på Facebook til SkarpeKniver og Elin Larsen.

 

PS: Jeg blir VELDIG glad om du deler bloggens 4 –års jubileum og give away på sosiale media.

 • Malin

  Hei 🙂 jeg ønsker å vinne knivsettet fordi jeg er utdanner meg til kokk og har bruk for gode kniver for godt håndarbeid. Dårlige kniver og være kokk er ingen god kombinasjon 🙂 Vil virkelig vinne knivsettet! Krysser fingrene:)

 • Turid Osphaug Mikkelsen

  Kunne mer enn gjerne tenkt meg å få byttet ut billigknivene jeg har i kjøkkenskuffa med skikkelig verktøy. ???

 • Torill hansen

  Trenger ordentlige kniver da jeg ikke har det og jeg elsker å lage mat☺️

 • Gunn Pedersen

  Hei Eg blir gjerne med på trekningen av flotte kniver ? 🙂 det ville vært en stor glede å skifte ut mine gamle og sløve 😀

 • Hei Elin ? Jeg elsker å lage mat og å bake. Har kun billige kniver I min skuff, så har lenge ønsket meg skikkelige kniver. Det ville gitt meg masse motivasjon til å lage ennå mer mat og vinne disse flotte knivene. Takk for en inspirerende blogg! ??

 • Sofie Hansen Vatland

  Hei, hei! Jeg har stor interesse av å lage mat. Har ambisjoner om en matblogg etterhvert og hva hadde ikke vært mer perfekt enn et sett med sylkvasse kniver. ? Det er som du skriver på bloggen din – gleden med å lage mat forsvinner litt når du ikke har gode redskaper!

 • Roar Kvamme

  Fantastisk innsats, og gratulerer med 4 år i innsats for hverdags og festmatens gleder. Lykke til videre med din flotte blogg??

 • Kaisa Puputti

  Som en profesjonell x-kokk og nåværende hobbykokk trenger jeg gode kniver. Jeg elsker kniver og akkurat kniver er det viktigste verktøyet i kjøkkenet sammen med hendene.

 • Jeg vil vinne kniver fordi jeg tross alt lager veldig mye mat som hobbykokk, men kniver har dessverre stått langt ned på prioriteringslisten (sammen med kjeler)!

 • Gro Maren Skjæveland

  Hei, lurer på om jeg kan ønske noen nye kniver for min søster. Selv har jeg mange og gode kniver. Men min søster, Hanne Skjæveland, kunne trengt noen nye, skarpe kniver, så blir det enda kjekkere å hjelpe henne på kjøkkenet når hun er så snill og inviterer hele familien på middag ?

 • Line Strandli

  Hei
  Jeg prøver lykken 🙂 Jeg har ingen gode kniver akkurat nå, så jeg ønsker meg det 🙂 Har delt offentlig på min Facebookside.
  line.strandli@gmail.com

 • Ellen-Margrethe Schjetlein

  Hei! Jeg ønsker meg disse knivene fordi jeg elsker å lage mat, men mangler gode kniver! I tillegg tror jeg det hadde blitt lettere å vekke min samboers interesse for matlaging med disse i kjøkkenskuffen!:D

  -Ellen

 • Guro Margrethe skjold

  Jeg ønsker å vinne fordi jeg har virkelig nesten kniver fra før av.Jeg har kun en stor kjøkkenkniv som jeg bruker til alt og tre små smørekniver.Så hadde vært perfekt å ha vunnet dette kjempe flotte knivsettet slik at jeg kan be familie og venner på besøk til en god middagfest.Gratulerer til dere forresten.

 • Hege Edna

  Takk for gode oppskrifter og masse inspirasjon og matglade! Akkurat nå står sønnen på 13 og lager brennenesle suppe – som vi var og plukket i nabolaget. Jeg håper å vinne knivene, slik at sønnen kan få dem – og fortsette og utvikle si glede og interesse for matlaging og kjøkkenhage!

 • Thor Hauknes

  Jeg setter stor pris på matlaging og gode kniver, og jeg har vel de jeg trenger 😉
  Men, min datter Solveig på 21 skal starte bokollektiv i Oslo og der trengs det skarpe kniver til forhåpentlig mange og gode fellesmiddager 🙂

 • Eline Granne Andresen

  Flytter hjemmefra om en liten måned, etter kreftbehandlig der jeg mistet smakssansen har jeg etter jeg til slutt fikk dem tilbake blitt utrolig glad i å lage mat. Gode kniver er utrolig viktig når jeg koser meg på kjøkkenet med matlagingen!

 • Henning Meira

  Skarpe kniver ja..det har det aldri vært for mye av her i huset. Sist innkjøp av kniv var en fra Fiskars uten at jeg ble sånn kjempe imponert..disse knivene her er nok av en helt annen kvalitet en det jeg er vant til, garantert. Så vil så klart veldig gjerne vinne disse knivene. Gratulerer med 4 års jubileum da 🙂 Vi kan jo feire sammen, . fyller selv år den 21 mai, blir dog litt eldre enn 4 år. 🙂

 • Cecilie

  Jeg ønsker meg et sett å henge på magneten på veggen som gjør matlagningen enklere og morsommere med skikkelig utstyr. I sommer blir jeg gards-kjerring og får virkelig bruk for litt kvalitets-utstyr! ?

 • Elizabet Lyngstad

  Kom tilfeldigvis over bloggen via en lenke fra en venn, og her var det mye nyttig. Kommer til å følgge med 🙂 For en super giveaway da. Her i huset er alle kniver over 15 år gamle og er så slipte at de snart går i oppløsning. Så her trengs det fornying.
  Ha en fin uke!
  mvh Elizabet

 • Else Aase

  Hei, og gratulere så mye med 4 årsdag som er rett rundt hjørnet. Takk for alt du deler. Mange spennende oppskrifter til inspirasjon her. Jeg trenger nye kniver på kjøkkenet, de gamle begynner å bli dårlige.

 • Tor Esben

  Nå er det på tide å pensjonere de gamle knivene fra IKEA startkit. De skal på hjem og ikke på knivspa. Godt verktøy er viktig for godt resultat, nå er resultatet på vei til å bli topp, mangler bare det gode verktøy. Håper på å vinne 🙂

 • Marie

  Hei!

  Som du selv skrev kan opplevelsen av å lage mat ned dårlige kniver ødelegge hele opplevelsen. Jeg er glad i å lage mat, men som student er ikke ordentlige kniver det man prioriterer å kjøpe.. Med disse knivene kunne jeg byttet ut de billige ikeaknivene som ligger i skuffen, og matlaging ville gått som en drøm ?

 • Har utrolig kleine kniver til å være en matnerd. På tide at knivene mine er like skarpe som pasjonen min.

 • Endre Carlsen

  jeg vil gi knivene til min datter, Therese. Det er hun som fortalte om bloggen din til meg. Hun bruker den masse vet jeg.

 • Martin Tonheim

  Fordi lærlingen ødela kniven min:(

 • Jim Johansen

  Trenger sårt nye kniver og de der ser veldig gode ut .

 • jeg trenger virkelig de knivene. Har jobbet som kokk i mange år. Ble nettop frastjålet et helt knivsett som jeg har brukt mange år på å fåtaki. Dette ville vært perfekt til en ny start.

 • Anne Schei

  Jeg vil gjerne vinne knivsett rett og slett fordi jeg aldri har hatt gode kniver, og ønsker meg det. Artig at denne sjansen blir lagt ut på Elin Larsen sin matblogg, for her ligger det mange fristende retter 🙂 Har prøvd ut noen og flere blir det etterhvert.

 • Andreas Skår

  Eg kunne gjerne tenkt og vunne knivsettet til min kone, Tonje Skår, da hennes kniv som ho har hatt siden læretiden begynner å bli litt utslitt(8 år gamme)

 • Lise Ringseth

  Gratulerer med 4 års dagen <3 Ettersom jeg nå har endret livsstil,så bruker jeg faktisk tid på kjøkkenet til å lage sunn mat 🙂 Vært kjempe kjekt med skikkelig knivsett når man skal lage mat 🙂 Du er en stor inspirasjon Elin <3

 • Tonje

  Gratulerer! 🙂 Fordi jeg elsker å kutte grønnsaker og lage mat fra bunnen. Fordi man bør ha gode kniver for å lage dine gode oppskrifter. Og fordi min eks stakk av med knivene, både macen, vitorinoxen og globalen. Ikeas kniver er liksom ikke helt det samme…

 • Manuel

  jeg ønsker å vinne knivsettet fordi jeg elsker å lage mat til både sønnen og dama, gode kniver kommer godt med når alt er laget fra bunn av ?

 • Edgar Linn

  jeg vil gjerne vinne knivsettet slik at min samboer får noe annet en IKEA sin(!) kniv til bruk på kjøkkenet.

 • Tore Nilsen

  Hei! Ønsker å vinne for å gi knivene i gave til kona mi. Hun er veldig flink til å lage mat og fortjener disse flotte kniver

 • Merete Strøm

  Jeg ønsker å vinne knivsettet fordi jeg er redd for fingrene til «kailjn»! De sløve Ikeaknivene mine er slett ikke egnet til å lage mat med, og jeg har snart gått tom for plaster. Trenger skarpere kniver i skuffen 😉

 • Oddny Kristin Grytdal

  Nydelig kniver ? ønsker å vinne de for å gk de til min kjære ? han har ønsket seg noen ny og bra kniver i lang tid?

 • gro kåsmoli

  Kunne godt tenkt meg og vinne disse knivene, ser helt supre ut og di jeg har er så gamle og utslitte så ordentlige kviver må man ha når mat skal lages og skjæres 🙂

 • Håkon Thon

  Faktisk den første og eneste bloggen jeg har fulgt – og en ting må jeg si – det er inspisrerende. Om ikke jeg følger dine oppskrifter er det mange ideer og hente til matlaginga i heimen – takk for flott blogg. Håkon (kokk/førskolelærer) Og knivene ser råe ut !

 • kristian knox

  Hei, jeg ønsker gjerne å vinne dette knivsettet fordi jeg er en student som liker matlaging. Men huseierne jeg leier hos har ingen gode kniver i huset. Så et knivsett hadde godt gjort seg!

 • Fordi jeg elsker å bruke gode kniver når jeg lager mat…..

 • Christian Clasen

  Hei, jeg har Utrolig lyst til og vinne disse knivene ikke til meg men til min beste kompis, pga, jeg og en kompis pleier og lage mat hver onsdad og søndag, vi lager somregel gormet mat og øver og utforske noe nytt hver gang, jeg selv har utstyrt meg ganske bra med japanske kokkekniver men min beste matlagingskompis har ikke noen egene kniver enda, det ender med at han bruker mine,?☺️ så det hadde vært utrolig koselig og får gitt han dette knivsette til hans bursdag den 28 mai
  Det da hadde du gledet to matglade ungutter på 16&15år ☺️ vi skal lage mat til et bryllup med 160stk så knivene hadde hjulpet utrolig mye til og kutte opp til ratatoui til 160pers??????????????????

 • Håvard

  Har ønsket meg bedre kniver lenge. Jeg ønsker å vinne knivsettet fordi jeg studentbudsjettet ikke strekker helt til.

 • Tina T

  Vi er en stor familie på 8, og vi er veldig glade i å lage god mat fra bunnen av. Knivene er våre viktigste medarbeidere på kjøkkenet, og de vi har nå har gjort en lang og tro tjeneste her. Så vi trenger virkelig et nytt knivsett

 • Odd Bjarne

  Hei Elin. Jeg vil veldig gjerne vinne knivsettet. Grunnen er at jeg har en kniv, som jeg bruker til alt..en brødkniv. Jeg hadde besøk fra Sandefjord for en stund tilbake, av en kompis som er mer av en kokk enn meg..han lo høyt og lenge av min ene kniv.
  Jeg er student og har enda ikke prioritert knivsett, og tenker at dette kunne hjulpet en hel del i min økende interesse for matlaging..

 • Anawat S-K

  Hei! Er kokkelærling, og i Juni så skal jeg opp i fagprøve! Så jeg kunne ha trengt gode kniver på fagprøven! Knivene som alle på kjøkkenet bruker er veeeeldig sløve, ord kan ikke beskrives..:(
  Krysser fingrene 🙂

 • Marit

  Jeg har aldri hatt skikkelige gode kniver, og vil veldig gjerne hatt disse perfekte kniver for å få laget den beste maten for å bli frisk igjen.
  Fantastisk Blogg og nettside du har 🙂

 • hans r

  Hei og takk for super blogger , jeg ønsker meg disse knivene for da kan verdens beste kjæreste får 3 gode kniver som er hennes , da slipper hun å låne mine 😉

 • Nina Heir

  Hei Elin! Har mange kniver, men ingen er skarpe,- tror ikke de kan bli det heller… Foresten er jeg blitt oppmerksom på den fine bloggen din i det siste, laget mange av rettene dine og de slår an! Takk for fine bilder og super inspirasjon! PS; minipavlova m er blitt favoritt her i huset og er laget til 17. mai, alle gleder seg:)

 • Karianne

  Gratulerer med 4 år!! Jeg har ønsket meg gode kniver lenge da jeg er så glad i å lage mat. Jeg er student så pengene strekker ikke til. Hadde blitt så glad for en skikkelig knivsett ??

 • Irmelin

  Hei 🙂 jeg har ønsker virkelig å vinne knivsettet ditt fordi vi er 3 lærlinger som bor på hybel, og når man er lærling strekker ikke pengene alltid helt til 🙁 detfor trenger vi noen ordentlige kniver så vi kan lage noen koselige måltider sammen hjemme. Gratulerer så masse med 4 flotte år! 🙂

 • Trude V. Olsen

  Hei 🙂
  En veldig spennende og kreativ blogg du har!
  Håper jeg blir den heldige vinneren av gode kniver, Elsker selv å lage mat, ingeting er bedre enn å lage mat emd gode skarpe kniver. Fyller selv 26år 21. Mai så det hadde vært en koselig overraskelse 🙂
  Lykke til videre med flott blogg:)
  Gratulerer med 4 år 😀

 • Matias Valdersnes

  Hei 😀
  Skal snart flytte ut og trenger noen gode kniver til å lage god mat med. Elsker å lage mat og hadde vært greit å ha noen gode skarpe kniver. i Tillegg er jeg veldig glad i kniver.

 • Svein Andersen

  Hadde en liten sammenkomst en kveld for et par uker siden, og morgenen etter måtte jeg skjære opp frokostbrødet med smørekniven. En av mine (forhenværende!) «beste» venner synes visstnok at det var hysterisk morsomt å ha
  lynlim ned i knivblokken min.
  Nye kniver er særdeles velkomment!

 • Rasmus Sund

  Jeg synes att alle sammen har like stor sjangse for å vinne å att ingen som utmerker seg burde ha større sjangse til å vinne enn andre. Det burde være lik linje for alle sammen 🙂

 • Bjørg Setrom

  Da kan jeg fortsette å lage god mat med gode kniver. De jeg har er 30 år gamle.

 • malene sæther

  Hei! Ønsker og vinne de flotte knivene av den enkle grunn at mine kniver jeg bruker dageligdags på jobb er slitte og gammle og trenger sårt nye kniver. Jobber som kokk og skarpe gode kniver er vitkig i en ellers hektisk hverdag ?

 • Lisbet

  Jeg er kokkelærling, skal ta fagprøve i sommer. Og jeg har ikke noen gode egne kniver, så det hadde vært fint å vunnet disse:)

 • Kristin Henden

  Hei! Vi fikk elendige kjøkkenkniver i julegave og skulle gjerne skiftet ut disse! Jeg kunne gjerne gitt bort en kniv til min mor, slik at hun lærer seg forskjellen på en god og en dårlig kniv!

 • Camilla Kristiansen

  Hei!
  Først vil jeg bare si at du har en veldig flott blogg. Mye lekker mat og god mat.
  Jeg håper jeg vinner knivsettet, for det er jo som du skriver over, mye av gleden med å lage mat er å ha gode kniver. Har bare èn brukbar kniv,og nå vokser barna til å vil gjerne hjelpe til. De må jo også har ordentlige kniver. Jeg lager alltid mat fra bunnen og vil så gjerne gi den gleden videre til de små. Det beste er når vi er flere på kjøkkenet som kokkelerer. Da kommer de gode samtalene:)

 • Hei Elin 🙂 Jeg håper vi vinner knivsettet fordi at med ordentlig verktøy så blir gleden over å være på kjøkkenet ekstra stor. Jeg bruker sidene dine jevnlig, og linker også ofte til sidene dine i min jobb som «ghostwriter». Jeg skriver mange blogger, og linker til deg minimum en gang i måneden 🙂 Dessuten går det aldri en uke uten at vi har iallefall en av rettene dine på vår ukemeny. Takket være dine sider er det ikke lenger noe stress med middagsplanlegging. Det er faktisk blitt veldig koselig å sette seg ned en gang i uken, se på bildene og oppskriftene dine, og planlegge vår egen meny ut fra det. For ikke å snakke om ukesmenyene dine som gjør det enda enklere 😉 Med en liten baby hengende på meg når jeg skal lage mat, hadde det vært supert med ordentlig verktøy slik at kutting av grønnsaker går fortere og enklere, og han slipper å bli utålmodig 🙂

 • Elin Børsting

  Hei Elin!
  Vil først si at bloggen din er kjempeinspirerende? Bruker oppskriftene dine ofte.
  Mannen min og jeg elsker å lage mat, og irriterer oss ofte over at knivene er for dårlige. Håper på å vinne, så jeg kan overraske han med et nytt knivsett??

 • Camilla

  Jeg vil gjerne vinne knivsettet til kollektivet mitt! Vi er fire studenter, hvorav to av oss er svært interessert i og glad i å lage mat, men på et særdeles lite utstyrt kjøkken er det ikke alltid så lett. Studielånet er dessverre ikke nok til å dekke så mye mer enn mat, derfor hadde det vært perfekt for oss å vinne dette knivsettet.

 • Marit

  Ja, vil gjerne vinne det lekre knivsettet så står det i hvert fall ikke på utstyret når jeg skal briljere på kjøkkenet 🙂

 • Susanne

  Hei, jeg har nettopp kommet over din inspirerende blogg og gleder meg til å teste ut oppskriftene, og samtidig håper jeg på å vinne knivene? hilsen Susanne

 • Tone

  Hadde hvert mer enn flott å fått nye fine kniver, her hos meg har jeg ikke hvert like flink til å investere i kniver. Å bruker en del tid på å lage mat fra bunnen av. Så å vinne hadde hvert en innetier <3

 • Linda Lian

  ? flotte redskap til en som liker å lage mat?

 • Ann Mari

  Gratulerer så mye med 4 års dagen 🙂 Har fått mange flotte opplevelser ved kjøkkenbenken med siden din ved min side 🙂 Har nå etter år fått meg kjøkken maskin slik at jeg kan ordne fiskmat, pølser, bake o.l fra bunnen. Har mange små og store rundt meg som må ha «rein » mat for å fungere å holde seg frisk.
  Har aldri hatt en skikkelig kniv, hadde vært nydelig til mine vonde fingre 🙂

  Gratulerer også med dagen 17 mai 🙂

 • Hilde

  Hei, jeg er glad i å lage mat men må inrømme at jeg nok ikke har de beste verktøy. Ønsker meg veldig et knivsett som vil gi matlagingen et stort løft. Har to søstre som er hobbykokker med gode redskaper, så nå har jeg en sjangs til å kunne vinne et sett og virkelig imponere på kjøkken ?

 • Jan H Helland

  Det hadde vært årets høydepunkt å vinne slike kvalitets kniver. Det gir sikkert en enda bedre opplevelse ved bruk ?

 • Stine Langås

  Hei! Ønska mæ nye kniva til det nye kjøkkenet vårres. Ny start og nye matgleder. ♡

 • Ingvild

  Gratulerer med 4 års jubileum! Jeg ønsker meg knivene fordi jeg nå bor i en leilighet hvor kniver av elendig kvalitet er med i inventaret. Hadde vært fint å ha noen bedre.

 • Anne Merete Husøy

  Ville vært et en stor inspirasjon å vinne!
  Har de siste to årene blitt mye gladere – og flinkere til å lage mat. Begynte i fjor med ett mål om å lage 200 middagsretter jeg aldri hadde lagd før. Kom nesten i mål – ble 197 🙂 Fornøyd med det. I år har jeg satt meg et nytt mål – fremdeles nesten bare nye retter, men utvidet til å planlegge for 2-3 uker om gangen, med sirlig skrevne menyer. All denne nye entusiasmen for matlaging har også ført til et behov for oppgradering av utstyr – og gode skarpe kniver står nå veldig høyt på ønskelisten?. Ville virkelig satt stor pris på en slik gave!

 • Bente Lie

  Hei! Jeg er uttrolig interessert i matlaging, og lager en del, men har litt dårlige kniver. Det har vært flott med slike kniver?

 • Tuttelutt

  Kjøkkenet mitt trenger skarpe kniver. ? ha en fin kveld.

 • Jeg ønsker meg nye kniver fordi gode verktøy bidrar til matglede og kreativitet! Takk for en super blogg.

 • Marianne t

  Hey jeg ønsker å vinne knivsett

 • Ida Tengesdal

  Kunne virkelig tenkt meg å bytte ut de dårlige knivene i skuffen med noen gode nye kniver 🙂

 • Siv Todal

  gratulerer med 4-årsjubileum Elin:-) Jeg vil veldig gjerne vinne kniver,med 4 barn i hus blir nytt kjøkkenutstyr sjelden prioritert å handle, men det er veldig ofte brukt:-)

 • Stig Ove walstad

  For jeg fortjener nye kniver vel ?

 • Jørgen

  Hei. Jeg vil gjerne vinne knivene så jeg kan overraske kjæresten min med å gi dem til ham. Han elsker mat og kjøkkenutstyr. Han er vegansk kokk.

 • Linn-Therese Seljelid Vabø

  Ønsker meg gjerne de knivene, er kokk men har kniver som desverre ikke gjør nytta sin lenger, hater å filetere fisk med sløv kniv da jeg gjør dette mye hjemme, da filetene blir helt ødelagt… Så jaaaa kunne gjerne vunnet nye kniver så jeg virkelig kan lage mat… ?

 • Aina Therese Vutudal

  Vært flott å hadd skikkelig verktøy på kjøkkenet når man lager mat. Da blir det ekstra gøy! ? krysser fingre ?

 • Hanne Berit Sunde Mevatne

  Har så ailt for mang dårlige kniva , å fatte itj koffår æ samle på dæm ! Vært hærlig med nye ja ?

 • jorunn

  Matlagingen blir til en lek med skarpe kniver 🙂
  Ønsker meg veldig gjerne

 • Tor Erik Breiland

  Jeg vil gjerne vinne kokkekniv. Liker bloggen din og har fulgt deg lenge!

 • Tonje

  Jeg vil veldig gjerne være med på trekningen! Jeg er alenemor og har lenge hatt en vanskelig økonomisk situasjon. Vi har ingen virkelig gode kniver og det har lenge stått på ønskelisten, dessverre er det alltid noe annet som kommer høyere på prioriteringslisten. Krysser fingrene for det nå kommer noen gode kniver i huset 🙂 Klem, Tonje